Megteltek az ünnepekre a vasi hotelek

<b> Megyei körkép</b> - A két ünnep között száz százalékos a kihasználtság a vasi hotelekben. Tűzijáték, tombola, tánc és élőzene várja a megyénkbe érkező szállóvendégeket szilveszterkor.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel Thermal Spa kihasználtsága az elmúlt hónapok során folyamatosan emelkedett, s egyre több a külföldi vendég is  a szállodában. Szilveszterre az összes lakosztályt és kétágyas  szobát már az előző hónapokban lefoglalták. Jelenleg már csak pár egyágyas szoba áll üresen.


Kőszegen a Hotel Írottkőben már novemberben elkelt az összes szoba szilveszterre. A szállodában 99 százalékban magyar vendégek szállnak meg, egy osztrák házaspár tölti Kőszegen az év utolsó napját. 

Bükfürdőn a Hotel Caramelben is telt ház lesz az év utolsó napján, a vendégek kétéjszakástól az ötéjszakás csomagokig sokféle ajánlat közül választhattak szilveszterre. Itt élőzene, valamint latin táncosok kápráztatják majd el a vendégeket. Ismert ember is megszáll a hotelben, a szilvesztert Tahi Tóth László Bükfürdőn tölti. 

Sárváron a Park Inn Hotelben sincs már szabad szoba szilveszterre, hónapokkal ezelőtt elkelt mindegyik.  A hotelben nemcsak magyar, hanem külföldi  főként osztrák és cseh  vendégek is megszállnak az óév utolsó napján. 




A sárvári Park Inn Hotelben nincs már szabad szoba szilveszterre Fotó: Benkő Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!