Továbbjutottak az esélyesek a Szilveszter-kupán

<b>Szombathely</b> - A Szilveszter-kupa vasárnapi játéknapján délelőtt színvonalas mérkőzéseket láthatott a közönség, a csapatokban több NB I-es labdarúgó is parkettre lépett. Itt elolvashatja, hogy a mai csoportmeccseken milyen eredmények születtek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szombaton a Haladás VSE munkacsarnokában  a Vasber-Kőszeg (7:0)  találkozóval indult a  23. Szilveszter-kupa teremlabdarúgótorna. A nyolc csapat két négyes csoportban körmérkőzést vívott.  A december 30-i döntőben az Arena Savariában a KLSE-Rum a Haladás juniorral játszik.

Délelőtt a 4., azaz a halálcsoporttal vette kezdetét a profik küzdelemsorozata.  A hat csapatból a közelmúltban egy zalai tornán három is a négyes döntő résztvevője volt. Izgalmas mérkőzéseket játszottak az együttesek, a csoport élén a Bori Gáborral felálló Blöff-Snapi végzett.



Az FC Buntstift csapatát erősítette Koman Vladimir (7)  Fotó: Szendi Péter

Délután az első csoport mérkőzései már közel sem voltak olyan színvonalasak, mint a délelőtti meccsek. Az In-Tim együttese kilógott a sorból. A csoportot a volt Haladás játékosokra épülő Admirál Casinó nyerte. Minden csoportból az első négy jut tovább.

A góllövőlistát Gaál Bálint (Bohócok) vezeti tizenegy találattal.

Holnap reggel 9 órakor a Casinó-Snapi-Alvég Panzió találkozóval veszi kezdetét a második napi selejtezőkör.
 
www.tudositas.hu/szilveszterkupa2008 linkre kattintva a mai mérkőzések összes eredményét elolvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!