Programtipp: A Harlem Globetrotters Szombathelyen

<b>Szombathely </b> - Vasárnap 20 órától a Harlem Globetrotters világhírű kosárcsapata lép pályára az Arena Savariában. Érdemes kilátogatni, hiszen, amit a Harlem Globetrotters produkál, az nem csak a kosársport szermeseit ejti ámulatba

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Harlem Globetrotters együttese idei európai turnéjába csak a vasi megyeszékhelyet illesztette be egyetlen magyarországi helyszínként. Hétfőn pedig már Splitben zsonglőrködnek a kosarasok. 



A Globetrotters népes, körülbelül 40 fős társasága - hozzák magukkal az ellenfelet is - vasárnap a bécsi reptérről jön Szombathelyre. Körülbelül 14 órakor érkezik a csapat az Arena Savariába, és a játékosok délután már ismerkednek a csarnokkal. Majd 17 órától zárt kapus edzésen vesz részt a társaság. A kapukat 19 órakor nyitják, a kétórás show 20 órakor kezdődik - két blokkból áll a műsor, köztük rövid szünet. A kosarasok a műsor után a rajongók rendelkezésére állnak: dedikálnak. A szervezők telt házra, jó hangulatra számítanak.

A Harlem Globetrotters történetét ide kattintva olvashatja. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!