Répce szépei: Barbara rendezvényszervezőnek készül (10.)

<b>Kenyeri</b> - <em>Kovács Barbara</em> andragógia szakon szeretné folytatni a tanulmányait, rendezvényszervezőnek készül. Szabadidejében a barátnőivel eljár moziba és szórakozni.

Takács Gábor

Kovács Barbara a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ informatikai statisztikus és gazdasági tervező felsőfokú szakképzésén  tavasszal végez. Utána andragógia szakon szeretné folytatni a tanulmányait. Rendezvényszervezőnek készül.  



Szabadidejében internetezik, olvas és eljár konditerembe. - A kollégiumban barátnőimmel gyakran elmegyünk moziba, vagy filmet nézünk, néha pedig bulizunk egy jót - meséli a főiskolás lány. 

Általános iskolásként a sulijukban tartott szépségversenyt megnyerte, de a Répce szépe lesz az első komolyabb versenye. - Szüleim és a párom győzködött, hogy induljak el a versenyen. Végül igent mondtam a szervezőknek, amit nem bántam meg. A társaság nagyon jó, úgy gondolom, hogy a versenyig kialakulnak még barátságok - teszi hozzá Barbara.

Elmeséli azt is, hogy gyerekkorában sokat játszottak együtt a szintén Kenyeriben felnövő kézilabda válogatott Császár Gáborral, akit nagyon tisztel.

További képek Barbaráról itt megtekinthetők!     

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!