Répce szépei: Katalin diák-önkormányzati képviselő a középiskolájában (15.)

<b>Beled</b> - <em>Nagy Katalin</em> barátaival igazi közösségi életet él Beleden. Huszonhárom fiatal rendszeresen összejár és különféle programokon vesznek részt. Az iskolában pedig diák-önkormányzati képviselőként bulikat szervez.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A tizenhét éves Katalin a győri Móra Ferenc Általános és Középiskola harmad éves tanulója. - A sulit nulladik évfolyamon kezdtem, azért jelentkeztem gimnáziumba, mert még nem tudom, hogy mivel szeretnék a későbbiekben foglalkozni - mondja a beledi lány. 

Elmeséli, hogy falujukban huszonhárom fiatal rendszeresen összejár, társasjátékoznak, ping-pongoznak, nyaranta pedig elmennek sátrazni. - Most vettünk közösen egy számítógépet, remélem, hogy nemsokára az internetet is bekötik - vázolja a beledi közösségi életet Katalin. 



Kiemeli, hogy a Répce szépe lesz az első szépségversenye, sokat töprengett, hogy induljon-e a versenyen, aztán mégis rábólintott. - Egy kicsit visszahúzódó vagyok, sokat hezitáltam, de a szüleim meggyőztek, így indulok a megmérettetésen. A társaság nagyon jó, a gyórói Horváth Barbara pedig szobatársam a kollégiumban - emelte ki Katalin.

Ritkán a focipályán is megfordul, a beledi női csapatban már többször szerepelt hírverő mérkőzésen. Szabadidejében internetezik és olvas.          

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!