Körmend: Peter Stahltól elköszöntek, két légióssal is kevesebb

Körmend - A Polaroid Lami-Véd Körmend kosárcsapata közös megegyezéssel megvált az edzőtől, Peter Stahltól, illetve két amerikai játékosától, Chris Rodgerstől és Peter Mulligantől. A piros-feketéket ismét Hencsey Tamás irányítja.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A német szakember, Peter Stahl január végén vette át Hencsey Tamástól a piros-feketék irányítását, és egy morális válságban lévő csapatot kellett volna felráznia. A feladatot nem tudta megoldani, az elmúlt bő két hónapban nyolc bajnokiból csak egyet nyert meg a vasi gárda, s három fordulóval az alapszakasz vége előtt már esélye sincs a felsőházi rájátszásba jutásra. 

A Magyar Kupában ugyan bejutott a négy közé, ám a Final Four elődöntőjében simán kikapott a Falcótól. Stahl helyét Hencsey Tamás veszi át a kispadon, aki a mostani idényben már másodszor beugró: 2008. novemberének végén Krivacsevics Dragoljubot váltotta. A körmendiek két légiósuktól is megváltak, a februárban érkezett Chris Rodgers és Peter Mulligan is távozott, s helyükre az utánpótlás tehetségesebb játékosai kerülhetnek.

További részleteket itt talál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!