Nem nyűgözte le a közönséget, de legalább nyert a Haladás - nyilatkozatokkal, képgalériával

Szombathely - Másfélezredik elsőosztályú bajnokiját győzelemmel ünnepelte a Haladás labdarúgócsapata. A Csertői-gárda 1:0-ra verte a REAC-ot, s ezzel első tavaszi három pontját gyűjtötte be a Rohonci úton, megszakítva a tavaly szeptember óta tartó hazai nyeretlenségi sorozatot is egyúttal. A zöld-fehérek edzője Sipos Norbert jövőjéről is szót ejtett a meccs után.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Haladás uralta az első félidőt, a második játékrészben azonban több meleg helyzet is adódott Rózsa kapuja előtt.

A hazai közönség szórványos füttykoncerttel küldte öltözőbe a Haladás-játékosokat.



A 20. percben Rajos szabadrúgása pattant meg Kovácson, végül ez a gól döntött

Fotók: Benkő Sándor

Szombathelyi Haladás-REAC 1:0(1:0). - Szombathely, 4000 nézõ, NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Szabó S.

Haladás: Rózsa - Schimmer, Guzmics, Kuttor, Tóth P. - Rajos, Molnár (Iszlai, 70.), Vörös - Oross, Kenesei (Skriba, 72.), Sipos (Rácz, 88.). Edző: Csertõi Aurél.

REAC: Szántai - Ambrusz (Jeremiás, 80.), Pomper, Kovács II. Z., Sallai - Varga Z. (Dinka, 80.), Kapcsos, Pintér Z., Dancs (Rézmányi, 65.) - Nyerges, Torma. Edző: Hevesi Tamás.

Gólszerző: Kovács II. Zoltán (öngól) a 20. percben. 



Szünetig jobbak voltak Vörösék, a második félidő azonban nem győzte meg a drukkereket

Képgalériánkért kattintson a fotókra, vagy ide!

Csertői Aurél: - Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, rengeteg helyeztet hagytunk ki. Sipos Norbert szerződése három hét múlva lejár, nem hajlandó tárgyalni a folytatásról, külföldre szeretne igazolni - ezt is szem előtt kell tartanom a cseréknél, igyekszem a fiatalokat beépíteni a csapatba. 

Hevesi Tamás: - Az első félidőben még a buszon ültünk, a szünetben aztán helyre tettük a dolgokat az öltözőben, s ez a második félidei játékunkon látszott is. Rúgtunk két kapufát, összességében az ikszet igazságosabbnak éreztem volna.

Részletes tudósításért olvassa el online közvetítésünket!

További eredmények: Debrecen-Kecskemét 3:1, Siófok-Kaposvár 2:5, ZTE-Vasas 3:1, Fehérvár-DVTK 2:1, Győr-Paks 4:1, Nyíregyháza-MTK 0:0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!