Sipos, Molnár és Kenesei készülhet a Milan ellen!

Budapest - Három Haladás-futballista, Sipos Norbert, Molnár Balázs és Kenesei Krisztián került be a ligaválogatott AC Milan elleni, április 22-én esedékes gálamérkőzésére készülő bő keretébe. Érdekesség, hogy beválogatták azt a Lipcsei Pétert (FTC) is, aki sérülés miatt több mint fél éve egyetlen percet sem játszott.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Már az első napon elkelt a belépők közel egynegyede az április 22-i Magyar Ligaválogatott-AC Milan labdarúgó-mérkőzésre.

A szervezők tájékoztatása szerint az interneten kedd reggel elkezdődött jegyértékesítés során rövid időre a szerverek túlterheltsége miatt képtelenek voltak fogadni a bejelentkezéseket, ám sikerült kijavítani a hibát. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint le kellett szabályozni, hogy egy személy hány tikettet vásárolhat, ugyanis azokat tízesével vitték a szurkolók. 

A ligaválogatott szakvezetője, Mészöly Géza közzétette azt a harminckét nevet tartalmazó listát, melyből kikerülhetnek a Puskás Ferenc Stadionban pályára lépő magyar játékosok. Az MTK, a Győr, a Budapest Honvéd és a Siófok csapataiból a Magyar Kupa elődöntői miatt nem került senki a keretbe. 

A ligaválogatott bő kerete: 

Kapusok: Köteles László (Diósgyőri VTK), Németh Gábor (Vasas), Balajcza Szabolcs (Újpest FC).
   
Védők: Horváth Gábor, Lázár Pál (mindkettő FC Fehérvár), Laczkó Zsolt (Vasas), Korcsmár Zsolt (Újpest FC), Kiss Zoltán, Bernáth Csaba, Komlósi Ádám, Mészáros Norbert, Leandro (mindegyik DVSC-TEVA), Dragóner Attila (Ferencváros), Horváth Levente (Paksi FC).

Középpályások: Bori Gábor, Tisza Tibor (mindkettő Újpest FC), Csordás Csaba, Némedi Norbert (mindkettő Kecskemét), Horváth András, Hajdú Norbert (mindkettő ZTE FC), Demjén Gábor (DVSC-TEVA), Farkas Balázs (FC Fehérvár), Lipcsei Péter (Ferencávros), Molnár Balázs (Szombathelyi Haladás).

Csatárok: Rajczi Péter, Kabát Péter (mindkettő Újpest FC), Oláh Lóránt, Rudolf Gergely (mindkettő DVSC-TEVA), Waltner Róbert (ZTE FC), Tököli Attila (Paksi FC), Kenesei Krisztián, Sipos Norbert (mindkettő Szombathelyi Haladás).

Forrás:MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!