Szüneteltetik az E.ON elleni pert a fogyasztóvédők

VN - Szünetelteti az E.ON elleni pert a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége. Amennyiben a károsultak nem kapják meg az őket megillető összeget április végéig, újra jogi úton folytatódhat a januári áramkimaradás károsultjainak a szolgáltatóval vívott harca.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) helytállási kötelezettség elmulasztása miatt keresetet nyújtott be az E.ON Áramszolgáltató Zrt. ellen. 

Azóta az E.ON közleményben tudatta, hogy méltányossági alapon az elosztói díjból utólagos engedményt nyújt azon ügyfeleinek, akik hosszabb ideig maradtak áram nélkül a január 27. és február 2. között bekövetkezett üzemzavarok során Vas, Zala és Somogy megyében.

Ezt követően döntött úgy a fogyasztók érdekvédelmi szervezete, hogy szünetelteti az E.ON elleni pert, értesült a Zalai Hírlap.

A FEOSZ arra kéri a károsultakat, értesítsék a szervezetet, ha az E.ON április végéig mégsem érvényesíti az elosztói díjra vonatkozó engedményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!