Születés hete: nőből anyává, anyából nővé

Szentgotthárd - Nagy sikerrel rendezték meg - a városban első alkalommal - a Születés hete programsorozatot. Három napon át több tucat esemény is zajlott.

Szenkovits Péter

A Születés hete elnevezésű országos programsorozathoz kapcsolódóan először rendezték meg nagy érdeklődés közepette a Születés hete programsorozatot családsegítők, védőnők és nagyon sok más egészségügyi szakember - szülész-nőgyógyász, pszichopedagógus, konduktor -, de még zenepedagógus közreműködésével is. 

A rendezők elsősorban a várandósságra, a szülésre, a születésre, a szülővé érésre, a babákat megillető méltó bánásmód fontosságára szerették volna felhívni a figyelmet. Az idei rendezvénysorozat mottója az volt: Nőből anyává - anyából nővé . E gondolathoz kapcsolódóan számos előadás, bemutató, kötetlen beszélgetés, filmvetítés, kiállítás, bőrze, játszóház volt a háromnapos fesztivál programjai között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!