Nóta TV: együtt Zámbó Jimmy, Bódi Guszti és Balázs Pali

Kitekintő - Úgy fütyülünk, ahogy Ön táncol!” – ez a szlogenje a hamarosan beinduló Nóta Tv-nek, ami magyar népzenét és nótát játszik majd. Felhőtlen mulatozást ígérnek, a paletta Zámbó Jimmyől Bódi Gusztin át a Balkán Fanatikig terjed.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A tervek szerint a csatorna Kárpát-medence szerte sugároz majd, a tulajdonos Tematic cégcsoport jelenleg is három irodát tart fenn, kettő Romániában, egyet pedig Magyarországon.

A Nóta TV hivatalos weboldalán található információk szerint a mulatós zene, a magyar nóta és a világzene hazai sztárjaival az ország legnagyobb szórakoztató csatornáját kívánják létrehozni. A Nóta TV az első olyan zenei csatorna, amely nem csak az ismert sztárokat hozza el a háztartásokba, hanem helyett ad a feltörekvő tehetséges zenészeknek is, kommunikálja a társaság. A csatorna célkitűzése, hogy minden hagyományos magyar zenét kedvelő ember otthonába elhozza a felhőtlen mulatozás élményét, olyan előadókkal, mint Bangó Margit, Bódi Guszti, Balázs Pali, a Váradi Roma Cafe, MC Haver valamint a világzene kedvelőinek a Besh O Drom és a Balkán Fanatik.



A Balkán Fanatik is hallható lesz az új csatornán

A Tematic cégcsoport alapítója Radu Morar, a Minimax gyermekcsatorna romániai vezetőjeként kezdte pályafutását, s négy év leforgása alatt a 30 000 háztartásból álló előfizetői táborát 4 700 000 főre növelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!