Durva! Sörözőbe hajtott egy Daewo Szombathelyen

Szombathely - Egy söröző falának csapódott egy Daewo, ittas sofőröket füleltek le a rendőrök, biciklis okozott 100 ezer forintos kárt - az elmúlt napokban számos közlekedési baleset történt a megyében.

zaol.hu


Daewo találkozása a sörözővel
A megyeszékhelyi Szent Gellért utcában egy söröző falának csapódott egy Daewoo személygépkocsi - az autót vezető szombathelyi férfi elveszítette uralmát a jármű felett. Az épületben 200 ezer forintot meghaladó kár keletkezett.  A járművezető ellen szabálysértési eljárást kezdeményeztek. 


Letörte a félsorompót
A Magyar Közút útellenőre jelezte, hogy a 86-os számú főútvonal Szombathelyt elkerülő szakaszán a fény- és félsorompóval biztosított vasúti átjáróban ismeretlen gépjármű letörte a félsorompót.


Szeszesitaltól befolyásolt állapotban

- A rendőrök a szombathelyi Zanati útról állítottak elő egy megyeszékhelyi férfit, aki szeszesitaltól befolyásolt állapotban "furikázott" gépkocsijával. Az ittas sofőr ellen a rendőrség büntetőeljárást kezdeményezett. 
- A megyeszékhelyi  Deák Ferenc utcából állítottak elő egy kőszegi férfit, aki ittas állapotban vezette személygépkocsiját. 
- Kőszeg belterületén, a Rákóczi úton egy kőszegi lakos által vezetett autót vontak ellenőrzés alá. Az igazoltatás során a gépkocsivezető leheletén alkoholszagot éreztek, ezért elfogták és a Kőszeg Rendőrkapitányságra előállították, ahol légalkohol-vizsgálatot végeztek vele. A rendőrök asofőr vezetői engedélyét elvették, ellene büntetőeljárás kezdeményeztek. 
- A kőszegi Velemi úton egy járművezetőt igazoltattak a rendőrök. A sofőr leheletén szintén alkoholszag éreztek, ezért előállították - vezetői engedélyét elvették, ellene büntetőeljárás kezdeményeztek. 


Belement az előtte haladó gépkocsiba
Egy sótonyi lakos telefonon jelentette be, hogy a 84-es főúton Sárvár és Káld között közlekedési baleset történt. A helyszínen kiderült, hogy a Sárvár irányából Káld felé haladó gépkocsi nem tartott megfelelő követési távolságot, és az előtte szabályosan haladó autó hátuljának ütközött. A baleset során személyi sérülés nem keletkezett.


A kerékpáros 100 ezer forintos kárt okozott
Magyarlak belterületén anyagi káros közlekedési baleset történt. Egy, az út szélén parkoló személygépkocsi hátuljának ment neki egy figyelmetlen kerékpáros. Személyi sérülés nem történt, ittasság nem merült fel. Az anyagi kár körülbelül 100 ezer forint.


Nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett 
Gersekarát belterületén történt közlekedési baleset: egy helyi férfi a kerékpárján fent ülve biciklizett, majd az egyensúlyát elvesztette és a kerékpárjáról leesett. A baleset következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.


A baleseteket  2009. augusztus 21-én 05.00 óra és 2009. augusztus 22-én 05.00 óra között jelentették - tájékoztatta szerkesztőségünket a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!