Ásót ragad a szépségkirálynő: ötven facsemetét ültet el Kocsis Korinna

Jákfa - Az Egyesült Nemzetek Környezetvédelmi Programja (UNEP) keretében indult világméretű kampányhoz csatlakozott Kocsis Korinna is, a Miss Earth Hungary szépségverseny győztese. Szombaton ötven facsemetét ültet el Jákfán.

Benkő Sándor

Lapunk tavalyi szépségversenyének győztese lett a Föld  szépe hazai nyertese. Az UNEP felhívására indult világméretű kampány, miszerint 2009 év végéig  ösztönzik a magánembereket, a vállalkozásokat és a civil szervezeteket, hogy ültessenek a világon 7 milliárd, főként őshonos fát és növényt.  

Kocsis Korinna, aki gyermekkora óta foglalkozik szűken vett környezetének megóvásával, csinosításával, - vallomása szerint is - a természet szeretetében nőtt fel, elhatározta, hogy megyénk és saját falujának szebbé tételével csatlakozik a felhíváshoz.

Korinna szombaton délután három órai kezdettel a Prenor kertészeti vállakozással közösen Jákfán a katolikus templom melletti  területre ötven tájba illő facsemetét ültet el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!