Az egzotikus magyar szépséget vörös szőnyeg és limuzin várta Fehéroroszországban

VN - A szombathelyi Aryee Claudia szeptember 27-én a Miss Intercontinental fehéroroszországi döntőjén képviseli hazánkat. Tücsi már meglátogatta Minszk legnagyobb discóját, ahová fehér limuzinnal érkezett és piros szőnyegen lépett be a szórakozóhelyre.

Takács Gábor

Tücsi szeptember 11-én érkezett Minszkbe. A reptéren tévések, rádiósok várták, a terminálban három interjút is készítettek Claudiával. Lazításra nem sok idő maradt, másnap már kezdődtek a fotózások.

- Ezután pár nap pihenéssel és vásárlással telt. Múlt hétfőn elmentünk megnézni Minszket, este pedig ismét pakolhattunk, mert kedden kora reggel egy hosszú buszos utazásra indultunk. Végigjártuk egész Fehéroroszországot, előfordult, hogy napi 9-10 órát is zötykölődtünk. Minden városban és faluban nagy szeretettel vártak minket. Kint volt az utcákon az „egész település” műsorral és ajándékokkal készültek nekünk a helybeliek. Rengeteg dolgot megnéztünk, így mire szombaton éjjel fél kettőre visszaértünk Minszkbe, nagyon elfáradtunk – meséli Claudia.

Vasárnap ismét útra keltek, az egyik falut „nemzetközi ruhában” nézték végig, este pedig már buliztak. - Éjszaka hatalmas party következett, a főváros legnagyobb discójában mi voltunk a sztárvendégek, fehér limuzinnal érkeztünk, piros szőnyegen léptünk be a szórakozóhelyre, ahol rengeteg fotós várt ránk – emeli ki Tücsi.

- Hétfőtől ismét elkezdődött a próba, azóta reggeltől-estig a verseny helyszínén, egy 4000 ember befogadására képes csarnokban gyakoroljuk a koreográfiát. A napokban megtörtént a zsűrivel is a beszélgetés, nagyon kedvesek voltak, szerintem jól sikerült az interjú - meséli Claudia.

Végül megemlíti, hogy a legjobb barátságot az ausztriai, pakisztáni és a zimbabwei lányokkal kötötte, de szerencsére senkivel nincsen konfliktusa, hiszen mindenki közvetlen. 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!