Labdarúgó NB III.: totógyilkos-gyilkos meccs Körmenden

Körkép - A labdarúgó NB III. Bakony-csoportjának 4. fordulójában a Körmend bravúros győzelmet aratott a Lipót ellen, a Bük a hajrában bukta el a meccset Sopronban. A Haladás Skriba góljával a 86. percben diadalmaskodott a Celldömölk ellenében, Sárváron Szabó gólja döntött a Rába-partiak javára -itt a szenvedő fél a Répcelak volt.

Pum András

Labdarúgó NB III.,  Bakony-csoport, 4. forduló

Soproni VSE-Bük 1:0 (0:0).  -  Sopron,  300 néző, vezette
: Schnellbach.
Bük: PIKÁCS   -  Németh V. (Topor), Máté, STEF, Mester  -  Kander, BALIKÓ, Feigl (Chira), SZABÓ  -  Rus (Guttmann), MOLNÁR T. Edző: Szabó Bálint.
Végig szakadó esőben, nagy iramú,  helyenként kemény belemenésekkel tarkított mérkőzésen a Bük egyenrangú ellenfele volt a Sopronnak. Hat perccel a lefújás előtt egy vitatható tizenegyesből szerzett góllal nyert a hazai gárda.  - Gólszerző: Lazics (11-esből) a 84. percben.  
Az ifjúsági mérkőzés a büki pálya használhatatlansága miatt elmaradt.
Szabó Bálint:  -   A csapat nagyon  jól küzdött, betartotta a taktikai utasításokat. A döntetlen igazságosabb lett volna. 

Körmend FC-Boldizsár Trans-Lipót-Pékség  2:1 (1:0).  -  Körmend,  200 néző, vezette: Erdős.
Körmend:   MARTON  -  NAGY II. K., CSENTERICS, NÉMETH Z. - NIKSZ, Varga G., NAGY I. K. (Herczeg), Németh B., (Cser), Sárközi  - Szolyák (Seres), Bozóki. Edző: ifj.  Molnár Károly.
A hazai csapat jó játékkal, meglepő, de teljesen megérdemelt  győzelmet aratott a jó erőkből álló lipótiak ellen. - Gólszerzők: Németh B. a 16., Varga G. a 43., illetve Burkus a 78. percben. -  Ifi: LipótKörmend 4:2.
Molnár Károly:  - Óriási lelkesedéssel, fegyelemmel és egy parányi szerencsével totógyilkos-eredményt értünk el. 

Sárvár-Répcelak 1:0 (0:0). -  Sárvár, 250   néző, vezette: Edelmayer.
Sárvár: SZAKOS -  Szigeti, HORVÁTH L., VARGA J., Keveházi  SZABÓ I. -  Vadász (Gosztolya), Máté (Fülöp), Vajda  - Szalai, Borsi (Vincze T.). Edző: Németh József.
Répcelak:  HEINRICH   Ulrich, KISS Z., Varga G., Szandi  Varga T. (Imre), Baranyai, Csordás, Takács P. (Bödecs)  Tamási, Takács Sz. (Szabó R.).   Edző: Tóth Zsolt.
Az első félidő küzdelmes, nem túlzottan magas színvonalú,  kiegyenlített játékot hozott, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. Szünet után egy feltüzelt sárvári csapat futott ki a pályára, aminek meg is lett az eredménye: három-négy ziccere közül egyet kihasznált a Rána-parti alakulat. A látottak alapján teljesen  megérdemelten nyertek a sárváriak.  -  Gólszerző: Szabó I. az 57. percben.  -  Ifi: Répcelak-Sárvár 0:3.
Németh József:   - Küzdelmes játékkal szerencsés győzelmet arattunk.
Tóth Zsolt:  - Borzalmas játék, borzalmas eredmény. 

Szombathelyi Haladás II.-Celldömölk 2:1 (0:1).  Szombathely, 300  néző, vezette
: Kocsis.
Szombathelyi Haladás II.: Szép -  Szvoboda, Lengyel, NAGY  B., Tar -  Kalász (Szakály), KOVÁCS  I., Iszlai  -  SKRIBA, Simon A., Rácz (Gyurján). Edző: Máté Csaba.
Celldömölk: TÓTH J. (a mezőny legjobbja)  -  Kovács K., Borsos, GYŐRVÁRI, GYÖRKÖS - Baranyai, BABICS, Kocsis (Baranyai), SÜLE  - Németh J., Gaál (ifj. Csákvári). Edző: Csákvári Zsolt.
Az első félidőben a szombathelyik három-négy ziccert is elhibáztak, a játékrész lefújása előtt egy bedobás utáni öngóllal mégis a celldömölkiek  szereztek vezetést. Szünet után még  egy lapáttal rátettek a szombathelyiek, akik előbb egyenlítettek, majd az időközben tíz főre fogyatkozott vendégek ellen  helyzeteik közül a hajrában  egyet kihasználva a győzelmet is megszerezték. Alacsony színvonalú mérkőzésen a több lehetőséget  kidolgozó hazaiak megérdemelten nyertek.  -   Gólszerzők: Iszlai  (11-esből) a 47., Skriba a 86., illetve Lengyel (öngól) a 45. percben.  -  Kiállítva: Kovács K. a 65. percben, második sárga lap után.
Máté Csaba:   - Az ellenfél kapus akadályozta meg a nagyobb arányú győzelmünket. Nem adtuk fel, végig  hitt a csapat a győzelemben, ennek köszönhető a siker.
Csákvári Zsolt:   - Egyéni hiba miatt veszítettünk.
További eredmények: Csesztreg-Badacsonytomaj 0:3, Csorna-Pápa II. 2:0, Motim-Veszprém 0:0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!