Oldtimerek találkozója: kuriózum régiségek négy és két keréken (képgalériával)

Szombathely - Veterán járművek mérték össze tudásukat szombaton a nyolcadik Nemzetközi Veterán Autós-Motoros találkozón. A versenyen nem a sebesség, hanem a pontosság számított.

Maróthy Andrea

Immáron nyolcadik alkalommal rendezte meg az Old-Timer Veterán Autó-Motor Club a Nemzetközi Veterán Autós-Motoros Találkozót Szombathelyen. Idén az eső sokak kedvét elvette a matuzsálemek felvonultatásától, így a tervezett túrára a vártnál kevesebben indultak el. 
  













A FOTÓKRA KATTINTVA TEKINTSE MEG KÉPGALÉRIÁNKAT!

A veterán csapat Szombathelyről Sé és Torony felé vette az irányt. Az utazók Dozmaton és Lukácsházán pihentek meg, s végül visszatértek városunkba, a 11-es Huszár útra. Délutánra az időjárás megkönyörült az egykori szovjet laktanya mögött felsorakozó veterán járművek tulajdonosain, így a vetélkedő gond nélkül zajlott le.   
  












Az autóverseny célja a megszokottól eltérően nem a gyorsaság volt, hanem a pontosság, illetve a sebességtartás. Az autók és a motorok természetesen külön kategóriában indultak,  a járműveket pedig korcsoportokra osztották fel. A terepen felállított pályán kétszer szinte azonos idővel kellett végighajtani a versenyzőknek. Minden résztvevő emléklapot és pólót kapott. A legjobbakat díjazták, s különdíjakat is kiosztottak a szervezők.


További érdekességek Lóerő rovatunkban. Klikk IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!