Vasi bűnügyi helyszínelők országos sikere

VN - A Velencei-tónál megrendezett kétnapos IV. Országos Bűnügyi Technikai Versenyről a vasi zsaruk egy ötödik helyezéssel tértek haza. A győztes csapat Nógrád megye lett.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A rangos eseményen a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságot a Tóth László r.hdgy. , Finta Gábor r.hdgy. és Bándli Tibor r.hdgy. összetételű csapat képviselte. A megmérettetés 2 x 5 fordulós volt, mely berendezett helyszínek feldolgozásából (életellenes, fegyveres, betöréses lopásos), valamint elméleti tesztlapok kitöltéséből állt. 



A vasi zsaruk szoros küzdelemben - ismét a régió legjobbjaként - az összetett versenyben az ötödik helyen végeztek, melyet a szervezők egy DVD író-olvasó berendezéssel és egy asztali rádióval jutalmaztak. A versenyt a Nógrád megyei helyszínelők nyerték.



A vasi zsaruk IV. Országos Bűnügyi Technikai Versenyről egy ötödik helyezéssel tértek haza

A versennyel egy időben a megyei bűnügyi technikai osztályvezetők részére szakmai értekezletet is tartottak, itt érdekes előadás hangzottak el a harapásnyomok azonosításáról, valamint a résztvevők megismerhették a gyakorlatban a német mérnökök által kifejlesztett 360 fokos szögben működő helyszíni fényképfelvételt készítő berendezést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!