Aki csak a pénzért vetkőzik, nem fogja sokra vinni (képgalériával)

Az aktmodell Lévai Adrienn szeret meztelenkedni és a kamer előtt pózolni. Azt mondja, aki csak a pénzért vetkőzik, az nem fogja sokra vinni. Magyarországon az Erotika Parádé és Erotika Expó háziasszonyaként ismerhette meg az erotikát kedvelő közönség.

Takács Gábor

A huszonhárom éves Lévai Adrienn Egerben született, egy átlagos hétköznapi családban nőtt fel. - Nyolcosztályos gimnáziumba jártam, kitűnő tanuló voltam, délutánonként pedig siettem a zeneiskolába zongorázni. Akkoriban inkább csak rajzolgattam és lino metszeteket készítettem, meg nem sem fordult a fejemben, hogy egyszer majd az Erotika Expós plakáton fogok feszíteni - meséli Adrienn.

A szexi lány tizenhat évesen kezdett el hostesskedni. Sok helyen megfordult, több fotóssal is találkozott, akik szerettek volna vele dolgozni. Szép számmal gyűltek a névjegykártyák Adrienn fiókjában.

- Ahhoz, hogy éljek a felkínálkozó lehetőségekkel, Pestre kellett volna költöznöm. Szüleim nem igazán akarták, hogy modellkedjek. Azt mondták, okosabb vagyok annál, hogy a testemből éljek. Elfogadtam az érveiket, így a szépségiparba való belépésem még váratott magára - avat be az egri szépség.

Az Erotika Parádé idei háziasszonya tizenhét évesen „alteros” lett, ciklámen hajjal és 15 piercinggel sokkolta a tanárokat a suliban. - Annyira bejött akkor ez az életérzés, hogy eszemben sem volt modellkedni és gogo táncolni. Már csak a zenei stílus miatt sem. Mindez akkor változott meg, amikor bekerültem az Eszterházy Károly Főiskolára - teszi hozzá.

Adrienről egyik volt gimnáziumi osztálytársa, Anita készített fehérneműs képeket, elmondása szerint ezek minőségben „nagyon gagyik lettek”, de arra mégis jó volt, hogy egy modellgyűjtő oldalakra felkerüljenek.

- Az interneten több portálon is táncosként regisztráltam magam, ezután jöttek a gogo táncos munkák, majd a szoft erotika és az akt. Jelenleg glamour modell, az Erotika Expo illetve Erotika Parádé háziasszonya és reklám arca vagyok. Próbálkoztam a fashion világában, vannak elég jó, külföldön készült divatfotóim is, de inkább az olyan munkákat szeretem, amikor én vagyok a középpontban nem egy ruha, vagy egy frizura - emeli ki Adrienn.

A közeljövőben egy naptár fotózás vár a szexi lányra Budapesten, majd következik egy aktfotózás (a 30-as évek stílusában) Bécsben, míg Bukarestben kis strip videókat csinál website-ra.

- Az a jó, hogy már a nemzetközi ügynökségek is felvettek az adatbázisukba és remélem a jövőben sok munkát adnak. Nem kizárólag a pénzért csinálom, hanem szerelemből, azért mert imádok meztelenkedni és a kamerának pózolni. Aki csak a pénzért vetkőzik, az nem fogja sokra vinni - zárta a beszélgetést Lévai Adrienn.

Tekintse meg Lévai Adrienn erotikus fotóit itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!