Egervári: reális esélyünk van a továbbjutásra

Alexandria - Egervári Sándor, a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságán szereplő magyar válogatott szövetségi edzője szerint a dél-afrikaiak elleni 4-0-ás, szerdai győzelmet követően reális esély van a továbbjutásra.

MTI

- Az első félidő második részében és a második egészében valamennyi futballistám jó teljesítményt nyújtott, a játékosok képességeiknek megfelelően teljesítettek, ahogyan ezt az első, Honduras elleni vesztes meccsen is vártam tőlük - olvasható az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján Egervári nyilatkozata.
Az F csoportban két mérkőzés után három pontjával, rosszabb gólkülönbsége miatt a harmadik helyen áll az együttes.

Amennyiben szombaton a még veretlen Egyesült Arab Emírségek csapatától nem szenved vereséget, akkor teljesíti a minimális elvárást, azaz a legjobb 16 közé kerülést.
 - Győzelmünk révén, természetesen nem elkiabálva az esélyeket, reális lehetőségünk van arra, hogy teljesítsük célkitűzésünket, azaz kivívjuk a csoportból való továbbjutást" - tette hozzá a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!