Elsöpörte a szlovák kamion a német Mercedest

A 86-os számú főút zanati leágazójánál történt könnyű sérüléssel járó baleset, amikor egy német rendszámú, ezüst színű Mercedes hirtelen irányváltoztatása miatt egy fákat szállító szlovák kamion elé került.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nemesbőd irányába tartott a 86-os számú főúton egy német rendszámú ezüstszürke Mercedes, majd a zanati leágazóhoz érve kanyarodni készült. Ekkor jöhetett rá, hogy rossz irányba halad, ezért a sofőr hirtelen visszakormányozta autóját a főútra, azonban eddig tisztázatlan körülmények miatt manővere nem sikerült, sőt, keresztbe fordulva az addig mögötte haladó szlovák rendszámú, fákat szállító nyerges vonató elé került. Valószínűsíthetően padlógázzal próbált menekülni, ám kísérlete nem sikerült.

A kamion már nem tudta elkerülni az ütközést, telibe kapta a német autót, majd gyakorlatilag lesöpörte az útról. A gépkocsi 60-70 év körüli német sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a roncsból, majd a mentők könnyű sérülésekkel a Markusovszky Kórházba szállították.

A Mercedesben jelentős anyagi kár keletkezett. A forgalom várhatóan este tíz óra után áll majd helyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!