Készülnek a Miss Hungary döntősei - 36 szexi versenyző (képgalériával)

Hévíz - A Miss Hungary fotótáborában jártunk, ahol szebbnél-szebb, összesen harminchat döntős lányt vehettünk szemügyre, kaphattunk lencsevégre. Egy szombathelyi lány is van a versenyzők közt.

Garai Antal 'Atom'

November elején méri össze szépségét az a 36 szebbnél-szebb lány, akik bejutottak a Miss Hungary döntőjébe. 16 lány került be a 18 év alattiak kategóriájába, míg felnőtt kategóriában húsz nő sétál majd a színpadon. Köztük lesz Nagy Réka is, az a szombathelyi lány, aki már számos versenyen részt vett az elmúlt években.

- Hat éve kezdtem el szépségversenyekre járni, 2002-ben az Alpok-Adria Szépségversenyen harmadik, 2003-ban pedig a Miss Tini Hungary-n első helyezett lettem - mondta el Réka, aki kozmetikusként végzett, de már évek óta a vendéglátásban dolgozik.
- Hobbiból járok ezekre a versenyekre, divatbemutatókra, szeretem a fotózásokat, ezt az egész hajtást, a munkát és a ragyogást ilyenkor nagyon élvezem - tette hozzá Réka, s továbbá azt is elárulta, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó versenye.
- Elértem a célomat: bejutottam a döntőbe. Bárhogy is alakul, bármi is lesz, bekerültem, s ez nagyon jó érzés.

A fotótáborban a lányok szó szerint napokig üldözik a fotósokat, hogy minél több kép készüljön róluk, hogy legyen miből válogatni a döntőre elkészülő katalógusba. Természetesen nem csak fotózás, hanem ismerkedési est, kirándulások, borkostoló és hasonló programok szórakoztatják a lányokat a fotótábor alatt.

A döntősökről készült képgalériát megtekintheti ide, vagy a fotókra kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!