Labdarúgó NB III.: a ráadásban nyert a Haladás II., megint kikapott a Bük

Körkép - A labdarúgó NB III. Bakony-csoportjában a Haladás II. a 91. percben lőtt góllal verte a Lipótot. A sereghajtó Bük újabb vereségével egyre nehezebb helyzetbe kerül.

Pum András

NB III. Bakony-csoport, 7. forduló
Soproni VSE-Sárvár 2:0 (1:0). - Sopron, 500  néző, vezette:
Keszthelyi.
Sárvár: Szakos - Balassa (Gosztolya), HORVÁTH, VARGA, Szigeti - Szabó, MÁTHÉ, VAJDA, VADÁSZ -  Borsi (Varga G.), Szalay. Edző: Németh József.
Az első félidő egyenlő erők küzdelmét hozta,  az indokolatlan hosszabbításban szerzett vezetést a Sopron. Szünet után a sárvári együttes mindent megtett az egyenlítésért, labdabirtoklásban felülmúlta a hazaiakat, de a hajrában egy kontra végén mégis a Sopron szerzett gólt.   -  Gólszerzők.: Szántó a 48., Varga Z. a 86. percben. -  Ifi: Sárvár-SVSE 9:1.
Németh József:  - A Sopron a hazai pálya valamennyi előnyében részesült. Pontot érdemeltünk volna.

Badacsonytomaj-Körmend FC-Boldizsár Trans 1:2 (0:1). -  Badacsonytomaj, 150  néző, v.: Hofbauer.
Körmend: Marton  - NAGY II. K., CSENTERICS, Bozóki, Németh Z. - Kovács Sz. (Seres, Cser), Sárközi, NIKSZ, VARGA G. - Nagy I. K. (Guzmics), NÉMETH B. Edző: ifj. Molnár Károly.
A hazaiak mezőnyfölény ellenére a vendégek szereztek vezetést. Szünet után sem változott a játék képe, a hazaiak egyenlítettek. Nagy nyomás alatt tartották Marton kapuját, de  agyőzelmet mégis egy szöglet utáni Bozóki-bombának köszönhetően a körmendiek szerezték meg. - Gólszerzők.: Hujber  (11-esből) a 73., illetve Varga G.  (11-esből) a 40., Bozóki a 85. percben. - Ifi: Körmend-Badacsonytomaj 4:2.
ifj. Molnár Károly:  - Küzdenitudásunk, és a fegyelmezett, racionális játékunk is kellett ahhoz, hogy amit a múlt héten elvettük tőlünk a sors a balkezével, azt most visszaadja a jobbjával. 

Celldömölk-Csorna 0:0. - Celldömölk, 300  néző, vezette: Balogh.
Celldömölk:  TÓTH J.-  AMBRUS, Borsos, Győrvári, Györkös - Szilágyi (Baranyai), BABICS, SÜLE, Kocsis (Velencei) -  Németh J., ifj. Csákvári. Edző: Csákvári Zsolt.
A jó iramú, színvonalas mérkőzésen nem látszott a két csapat között meglévő, tíz pontnyi különbség. A hazaiak győzelmet érdemeltek volna.  - Ifi: Lipót-Celldömölk 1:0.
Csákvári Zsolt: - Amíg ilyen gyengén használjuk ki helyzeteinket, csak ilyen eredmény születhet.

Szombathelyi Haladás II.-Lipót 3:2 (0:0).  Szombathely, 300 néző, vezette:
Vidéki.
Haladás II.: Gőcze - Tar, Nagy B., DEVECSERI, Farkas - Szvoboda (Czafit), Szakály (MOLNÁR Z.), ISZLAI - HORVÁTH D., SZALAI, Gyurján (Jagodics). Edző: Máté Csaba.
Az első félidő, változatos, küzdelmes  játékot hozott. Szünet után vendégek szereztek vezetést, de vasiak  gyorsan egyenlítettek.  Ezt követően a Haladás ha nehezen is, de érvényre jutatta egyre nagyobb mezőnyfölényét. - Gólszerzők: Iszlai (11-esből) a 49., Szalai az 52., Horváth D. a 91., illetve Gál a 46., és az 56. percben.
Máté Csaba: -  A 18 év alatti átlagéletkorú  együttesemtől  szép eredmény ez a győzelem egy jó csapat ellen.

Bük-Csesztreg 1:3 (1:3). - Bük, 100  néző, vezette:
Kocsis.
Bük: Pikács - Németh V., Máté (Feigl), Stef, Mester - Balikó, Vörös, Kander (Molnár T.), Guttmann -  Szabó A., Rus (Farkas). Edző: Szabó Bálint.
Az első félidőben a Csesztreg kihasználta a bükiek bizonytalanságait, szünet után pedig őrizte biztosan előnyét  a zalai gárda. - Gólszerzők: Balikó a 29., illetve Simon a 23., Németh I. a 44., Pethő a 44.  percben. -  Ifi: Csesztreg-Bük 1:6.
 
Répcelak-Motim 1:0 (0:0). - Répcelak, 200 néző, vezette: Vizi.
Répcelak: HEINRICH - ULRICH, VARGA G., KISS Z., SZANDI - Bujtás, Bellovics (Csordás), Tamási, Takács P. (Imre) - TAKÁCS SZ., Bödecs (Széles). Edző: Tóth Zsolt.
Gyenge színvonalú első félidő után a második félidőben  az agresszívabban, jobban futballozó, több helyzetet kidolgozó hazai csapat egy szép egyéni teljesítményből szerzett góllal megérdemelten nyert a Répcelak. -    Gólszerző: Takács Sz. a 69. percben.-  Ifi: Motim-Répcelak 3:3.
Tóth Zsolt: -  Fontos meccsen megérdemelten nyertünk.

További eredmény:
Pápa II.-Veszprém 2:3.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!