Péklányé lett az ország legszebb popója

Budapest - Egy huszonnyolc éves tatai asszonyé a legszebb fenék. A versenyre közel száz csinos hölgy jelentkezett.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Tóth-Kerepesi Melindáé az ország legszebb női feneke. Legalábbis Schobert Norbi és Rubint Réka szerint. A Bors popsiversenyének hétvégén megtartott döntőjén a beküldött fényképek alapján legszebbnek ítélt hátsók tulajdonosait látta vendégül a házaspár egy óbudai fitneszteremben. A bemutatkozás után mindenki megmutatta büszkeségét. Mivel a versenyzők nagy része férfi kísérővel érkezett, Norbi az ő véleményüket is kikérte a döntés előtt.

- Több szem többet lát, ráadásul legnagyobb meglepetésemre a férjek, barátok elfogultság nélkül súgták meg véleményüket, szinte kivétel nélkül a legszebb feneket nevezték meg, még ha az nem az ő kedvesüké volt is - mondta Norbi.

- Nem készültem a versenyre, ezért elégedett vagyok a második helyezéssel - mondta a debreceni Benedek Nikolett. - Fitneszmodellként versenyzek, voltam országos bajnok is -  tette hozzá. A győztes egy tatai péklány lett. Két éve házas, és konditeremben ritkán fordul meg. - Én vagyok az egyetlen, aki soha nem láthatja ezt a hátsót, hiszen most is mögöttem van - nevetett Tóth-Kerepesi Melinda.

- Boldoggá tesz, hogy az én popómat tartották a legszebbnek. Rengeteg munkám van ebben. Tudom, most sok férfi fog majd álmodozni róla, de ez így természetes. Az ő párjuknak és minden lánynak üzenem: a lehetőség mindenki előtt nyitva áll. -

Forrás: Bors.hu/Győrik
 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!