Brazil lány nyerte a Miss Earth szépségversenyt

Magyar idő szerint vasárnap kora délután befejeződött Boracay szigetén a Miss Earth szépségverseny. Brazil lány vitte el a pálmát.

Benkő Sándor

A zsűri 87 lányból választotta ki a zsűri a Föld Szépét. Larissa Ranos brazil lány lett az idei Miss Earth győztese, aki 20 ezer dollárral gazdagodik, emellett pedig egy éven át szóvivője lesz a Miss Föld Alapítványnak, valamint az ENSZ Környezetvédelmi Programjának is.

Hazánkat a jákfai Kocsis Korinna képviselte, aki lapunk tavalyi szépségversenyének a győztese.

A magyar szépség végig jól szerepelt, a közönségszavazáson második helyezést ért el  vasárnap délután édesanyját telefonon tájékoztatta a végeredményről.

A zsűri a Föld díja mellett a világ többi alkotóelemének díját is kiosztotta: egy Fülöp-szigeteki lány lett a Miss Air, a Miss Water díjat venezuelai lány söpörte be, és spanyol szépség kapta a Miss Fire címet.

A lányok egy hetet még a Fülöp-szigeteken töltenek, olyan programokat szerveznek nekik, hogy egy kicsit már lazíthatnak is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!