Rátgéber László üzent a Falcónak

Kosárlabda-körökben folyamatosan röpködnek a nevek a Falco leendő edzőjének személyét illetően. Felmerült már az egykori Falco-ikon, Krivacsevics Dragoljub, a most Zalaegerszegen dolgozó körmendi legenda, Patonay Imre, sőt, legutóbb a Szpartak Moszkvával női Euroligát nyerő pécsi mester, Rátgéber László neve is.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Igazi szenzáció lenne, ha valóban megköttetne a kontraktus, azonban a kosarinfo.com szerint még nem kereste meg a szombathelyi csapat. Rátgéber László még sohasem irányított férfi csapatot, ami persze nem jelent semmit, tudjuk, hogy ért a dolgához.

- Naponta érdeklődnek nálam, hívott-e ez vagy az a csapat, s elhatároztam, mindenkinek azt felelem majd, hogy nem. Nyilvánvalóan vannak megkereséseim, de csak akkor fogom bejelenteni, ha megállapodtam valamelyik klubbal. Megjegyzem, az is megfordult a fejemben, hogy kihagyom ezt a szezont, vagyis nem ülök le egyik csapat kispadjára sem. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő. - nyilatkozta Rátgéber a kosarinfo.com-nak.

Üzent is a sárga-feketéknek, azonban a kosaras honlap szerkesztői ezt azóta már eltávolították az eredeti cikkből: - Ami pedig a vasi együttest illeti, senki sem keresett a Falcótól, de azt üzenem: keressenek bátran!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!