Simon Attilát 24 órás megfigyelés alatt tartják

Egy ideig még biztosan a szombathelyi kórház lakója marad Simon Attila. A Haladás szombaton meccs közben elájult támadóján kardiológiai vizsgálatokat végeznek, és éjjel-nappal megfigyelés alatt tartják.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Van egy jó és egy rossz hírünk a zöld-fehérek támadójával kapcsolatban. A jó hír az, hogy nyakcsigolyájának sérülése nem súlyos, tehát nincs szükség beavatkozásra. Rossz hír viszont, hogy Simont hétfőn nem engedték haza a kórházból, kardiológiai vizsgálatokat végeznek rajta, és a nap 24 órájában megfigyelés alatt tartják.

- Attila néhány napig még biztosan kórházban marad - fogalmazott dr. Tarabó Zoltán, a Haladás NB I-es labdarúgócsapatának orvosa. - Az elsődleges diagnózis szerint agyrázkódást szenvedett, de ez a tény nem szabad, hogy elterelje a figyelmünket egy esetleges szívprobléma okozta rosszulléttől. Szerencsére egyébként a nyakcsigolya sérülésének mértéke nem akkora, hogy idegsebészeti beavatkozásra lenne szükség.

- Ami a lényeg: Attilát huszonnégy órás megfigyelés alatt tartják, és a napokban főként kardiológiai vizsgálatoknak vetik alá. A pontos diagnózist majd csak a vizsgálatok lezárultával állapíthatjuk meg - zárta szavait Tarabó Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!