Télen is biztonságban!

Nagysikerű, szedjük le a felesleges közlekedési táblákat tavaszi akciónkhoz hasonló együttműködésre hívjuk és várjuk olvasóinkat. A téma ezutal a téli útviszonyok, illetve a téli közlekedés veszélyei.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A pénteki lapszámunkban egy kétoldalas melléklettel, amely a Téli utakon címet viseli majd, vezetjük fel a terveink szerint egészen a tél végéig tartó akciónkat.

Ugyancsak pénteken a Vas Népe szerkesztőségének tanácskozó termében fórumot szervezünk ebben a kérdéskörben. A fórumra meghívtuk a rendőrség, a Volán, a közútkezelő, a MÁV, a szombathelyi városgazdálkodás, a baleset-megelőzési bizottság, egy autósiskola és a Magyar Autóklub képviselőit, hogy közösen beszéljük meg azokat a problémákat, amelyek a közlekedésben, ebben a kritikus időszakban keletkeznek, vagy keletkezhetnek.

A fórum résztvevői várják olvasóink kérdéseit mindazokban a témákban, amelyek akciónkhoz, a fórumhoz, illetve a fórum résztvevőihez kapcsolódhatnak.

A téma jellegénél fogva szerteágazó, az autók szükséges felszereltségétől, a vezetéstechnikai ismereteken, a tömegközlekedés téli problémáin át, a közutak, városi utcák jégmentesítéséig, a hó eltakarításáig húzódik.

A kérdéseket várjuk emailben ([email protected]), smsben (06-91-33-10-33, az smst VN szóköz jelzéssel kezdjék) és telefonon (94-522-560).

A fórum pénteken 11 órakor kezdődik, a kérdéseket 12 óráig várjuk, de természetesen már a mai napon is lehet érdeklődni. A fórumot  az interneten élőben közvetítjük, így mindenki interaktív résztvevője lehet, aki kíváncsi rá.

Akciónk időtartama alatt pedig várjuk olvasóinktól azokat a jelzéseket, amelyek az utak tisztítására és balesetveszélyre hívják fel a figyelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!