Anconai szerelmesek: ajándék olvasóinknak

Lapunk ajándékkal örvendeztette meg olvasóit. Akik figyelmesen olvasták a Vas Népét, játszhattak és nyerhettek. Méghozzá belépőjegyeket a pénteki Anconai szerelmesek című előadásra.

Farkas Eszter

Zsúfolásig megtelt a Weöres Sándor Színház színházterme pénteken. Az Anconai szerelmesek című előadásra nyerhettek jegyet azok, akik nyereményjátékunkon részt vettek.

Prisznyákné Tájmel Ildikó többször is játszott már a Vas Népe nyereményjátékain.

- A reggeli kávém mellé nélkülözhetetlen a megyei napilap. Az életem része. Szerencsésnek mondhatom magam. Tavaly is részt vettem azon a nyereményjátékon, ahol színházjegyet lehetett nyerni. Akkor a 9700-at néztem meg a barátnőmmel. Ezért nem is volt számomra kérdés az, hogy az Anconai szerelmesekre is megpróbálok jegyet nyerni. Sikerült is. Nagyon tetszett az előadás - árulta el Prisznyákné Tájmel Ildikó, aki ezúttal fiával érkezett az előadásra.

Kovács János és Németh Beáta első alkalommal vett rész Vas Népe nyereményakcióban.

- Online nyereményjátékon már vettünk részt a http://www.vasnepe.hu-n, de az újság akcióiban még nem. Nagyon boldogok voltunk, amikor megtudtuk, hogy nyertünk két jegyet az Anconai szerelmesekre. Ez volt az első darab, amit a szombathelyi társulattól láttunk. Biztosan fogunk bérletet is vásárolni, mert szeretnénk még ilyen előadásokat látni -mesélte a pár.

Gálovics Gábor barátnőjével érkezett a színházba. A jegy meglepetés volt kedvesétől.

- Mindennap olvasok Vas Népét, de ez a nyereményjáték elkerülte a figyelmemet. A barátnőmét azonban nem. Először láttam a szombathelyi társulatot, az előadás fantasztikus volt - lelkesedett Gálovics Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!