Kaszkadőr manővert hajtott végre az ittas autós

Balra el, jobbra vissza, árokba be, majd újra az útra. Mindezt gyorsan és fejtetőre érkezve. Röviden így jellemezhető az a manőver, amit egy vashosszúfalui sofőr írt le a 84-es főúton.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szombaton este nem sokkal kilenc óra előtt érkezett a bejelentés a Sárvári Rendőrkapitányságra, hogy egy kocsi felborult Sárvár határában. 

Mint kiderült, egy vashosszúfalui lakos közlekedett a 84-es számú főúton Sárvár felől Sümeg irányába, mikor egy balra ívelő kanyarban átsodródott a bal oldali forgalmi sávba. A vezető, hogy korrigálja a manővert hirtelen jobbra rántotta a kormányt, melynek következtében a jobb oldali vízelvezető árokba sodródott, tengelye körül megpördült, majd visszacsapódott az úttestre és a tetejére borulva állt meg.

Mindezt úgy, hogy a baleset során a sofőr nem sérült meg, s az akció után még rendőröket is kihívta – pechjére. A kiérkező közege ugyanis alkoholszagot érzett leheletén. A gyanút a szonda is igazolta, így a kaszkadőr sofőr vezetői engedélyét a helyszínen elvették a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!