Volt válogatott labdarúgót igazolt az NB III-as Bük

Volt válogatott védőt igazolt az NB III. sereghajtó büki együttes: a hétszeres válogatott Jagodics Zoltán a nyárig a piros-fehéreket erősíti. Elképzelhető, hogy a játékos a fürdővárosban fejezi be pályafutását.

Pum András

Jagodics Zoltán legutóbb 2003-ban szerepelt büki színekben, ezt követően a Haladásban, aztán Pápán játszott. Az utóbbi öt évben alacsonyabb osztályú osztrák együttesben futballozott a 40 éves, volt válogatott labdarúgó.

- Már tavaly felvetődött, hogy Bükre igazolok, ám akkor még Ausztriában maradtam -  jelezte Jagodics. - Most azonban örömmel tértem vissza egykori csapatomba, hiszem, hogy - bár nehéz helyzetben vagyunk - sikerül kiharcolnunk a bentmaradást.  Nem megbántva a harmadosztályt, de bükieken kívül más csapatba nem igazoltam volna el.Jó kondícióban vagyok, rendszeresen kispályázom is, a többit igyekszem a rutinommal megoldani. Elképzelhető, hogy nyáron Bükön fejezem be a focit, de ez még a jövő zenéje, az is lehet, hogy ismét osztrák csapatban folytatom pályafutásomat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!