Gyanús kifizetések

Gyanús önkormányzati kifizetések az Unihall Kft-nek címmel hirdetett sajtótájékoztatót a Fidesz-KDNP frakció.

Vas Népe

Az Aréna Savaria előtt Molnár Miklós (Pro Savaria), a pénzügyi és gazdasági bizottság elnöke számlákkal és egyéb dokumentumokkal a kezében beszélt. Megjegyezte: az Unihall Kft. 4,7 millió forinttal tartozik a SZOVA Zrt-nek. Hozzátette, hogy a városvezetés 2005 nyarán, több mint fél évvel a megnyitó előtt kötött tíz évre szóló szerződést az Unihall Kft-vel, a szerződést pedig a hivatal illetékes osztályainak egyikén sem szignálták.

A szerződés értelmében a város tíz év alatt egymilliárd forintot fizet ki a cégnek. Furcsállta továbbá, hogy a 2006 márciusi nyitórendezvény költségeiről "MSZP-önkormányzat, sportcsarnok megnyitó közüzemi díja" szöveggel érkezett az elszámolás.

Emlékeztetett arra is, hogy a  programsorozat nyitónapján az MSZP az Aréna Savariában tartotta kampánynyitó rendezvényét. Gyanújuk szerint ennek költségeit is a város fizette. Molnár Miklós szerint így már érthető, miért ragaszkodik ennyire az Unihall-lal megkötött szerződéshez a városvezetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!