Jobbik irodát rongáltak meg Szombathelyen

Csütörtök reggelre a Jobbik szombathelyi irodáján lévő zászlótartót megrongálták és a zászlót ellopták.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Portálunkhoz a következő sajtóközleményt jutatta el Balassa Péter és dr. Árvai Roland a Jobbik szombathelyi képviselő-jelöltjei:

"A Jobbik Magyarországért Mozgalom szombathelyi szervezete nevében tiltakozunk, az irodánk ellen történt politikai támadás miatt. Ma reggelre a Vörösmarty utca 24. szám alatt található helységünk falán lévő zászlótartót megrongálták és zászlónkat ellopták. Az eset megerősíti támogatóink és a lakosság széles körének véleményét, hogy jogos kezdeményezés programunkban a csendőrség felállítása és a közbiztonság megerősítése. A biztonság hiányából számos szervezet egészen jól megél, de a lakossági panaszok egyre csak szaporodnak. Hogyan engedjük el gyermekeinket esti sportedzésekre, szakkörökre, ha a sötét utcákon jelen van az erőszak? Felháborítónak tartjuk az ellenünk végzett alaptalan uszítást és rágalmakat, melyek ilyen aljas tettekhez vezethetnek. A JOBBIK a rend pártja. Nem valami, vagy valakik ellen, hanem Magyarországért jött létre. Egy jobb és élhetőbb országot, Vas megyét és Szombathelyt szeretnénk."

A Jobbik úgy véli, hogy egy sárvári kávézót szerdán azért ért festékes támadás, amiért kihelyezték a párt plakátját:

"... Kérjük a rendőrséget, hogy garantálja végre a közbiztonságot a városban és megyénkben, - tegnap egy sárvári kávézót támadtak meg, szintén politikai jelleggel - valamint a választás tisztaságát befolyásolni akarók ellen határozottan lépjen fel! " - áll többek között a közleményben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!