Az új többség nem akar mutyi költségvetést

Dr. Ipkovich György polgármester pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: a város issza meg annak a levét, hogy az új többség nem tudja átverni a saját, nagy lefagarásokat tartalmazó büdzséjét a bizottsági elnökökön, ezért nincs még elfogadott költségvetése a megyeszékhelynek.

Angyal László

Az elöljáró kéri a tapasztalt képviselőket (dr. Prugberger Emilt és Harangozó Bertalant), hogy győzzék meg képviselőtársaikat: a város működőképessége mindennél előbbre való. Egyúttal javasolta: az egyeztetések után jövő csütörtökön alkossák meg a költségvetést, és az előző évhez hasonlatosan konszenzussal fogadják el.

Marton Zsolt, a Fidesz frakcióvezetője hangsúlyozta: nem szeretnének mutyi költségvetést. "Két hét szükséges az egyeztetésekre az intézményvezetőkkel, cégvezetőkkel, az ágazatok képviselőivel, és semmilyen hátrány nem éri várost, ha március végén fogajuk el a büdzsét."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!