Épül a szenzációs termálkomplexum Körmenden (fotókkal)

Kettő híján százezer négyzetméternyi kellemet ígér az MJUS olasz vállalkozás a 8-as főútvonal mentén. Szeretnék az igazi olasz életérzést és hangulatot megteremteni, egyúttal hatni Körmend turizmusára, a térség termál -és szabadidős életére, a gasztronómiára, a gyógyításra és még sok egyébre.

Kozma Gábor

Erről is tájékoztatott a cég a budapesti, nemzetközi Utazás kiállításon, ahol Elena Castellani vezető mendzser ismertette a terveket, illetve a már elkészült létesítmények átadási menetrendjét. Mint mondta, egy olyan komplexumról van szó, amely egyediséget és nagyon széles turisztikai választékot kinál.


- Idén nyáron nyitjuk meg az első részleget, innentől fogva él, lüktet ez a komplexum - mondta el a vezető. - Csak érzékeltetni tudom, hogy mit kinálunk a körmendieknek és mindazoknak, akik a 8-ason erre autóznak. Mi úgy véljük, hogy egy ilyen nagybeuházás további előnye, hogy mai szellemiséggel bír, egyúttal a közös, uniós jövő felé nyit ablakot. 

Elena Castellani vezető menedzser az Utazás nemzetközi szakkiállításon és vásáron mindenkinek ajánlotta az új beruházást, amely  nyáron már részlegesen megnyílik - más egységeit pedig folyamatosan helyezik üzembe.

- Bizonyára elnyeri a térség fiataljainak tetszését a kétszintes diszkó, amelyet nemzetközinek is szánunk. Csak itt ezren szórakozhatnak majd. Ugyanakkor a termek más célokra, például tanácskozásokra, üzleti megbeszélésekre is alkalmasak lesznek. Ehhez kapcsolódnak majd a bowlingpályák, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Továbbá pizzériák és pub-ok, amelyek speciális olasz és magyar ételeket és italokat kinálnak - fogalmazott a menedzser.


A körmendi olasz wellnes centrum leglátványosabb eleme egy kör alakú  üvegépület, amelyben szaunákat, fedett hidromasszázs medencéket alakítanak ki. Ugyanitt szépség és egészség központot is nyitnak, fizioterápiás és sportkezelések indulnak. Elena Castellani szerint  a hely igazi büszkesége  a nagy területen kialakított termálpark lesz. Itt, mint mondta, Európában is egyedülálló medencéket építenek, partjukat hófehér homok fedi. S ez még nem minden, hallottuk a budapesti tájékoztatón. Ugyanis a későbbiek folyamán négycsillagos, 110 szobás Spa-hotelt  építenek, konferenciatermekkel. Ezt követően nyit majd a szépségfarm és az olasz orvosokra is alapozó fogászati klinika.

Arra a kérdésre, hogy honnét lesz mindehhez vendég, a menedzser azt válaszolta: minden  válság véget ér egyszer. Ezen kívül igénybe vesznek minden lehetséges internetes kapcsolatot, emellett  maguk is rendelkeznek kiterjedt marketing hálózattal. Nyáron mindesetre már élvezhetik a vendégek a park előnyeit, vagy éppen rophatják az éjjeli diszkóban. A teljes átadás időpontja 2012.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!