Február szépe, Berta Anett alakformálásra váltotta be nyereményét

Testkezelésre és alakformálásra váltotta be ötvenezer forint értékű ajándékutalványát lapunk szépségversenyének februári győztese a jánosházi Berta Anett.

Varga Nóra

Barátnőjével érkezett a Lívia Szépségszalonba február szépe, a 21 éves jánosházi  Berta Anett, aki Budapestre jár főiskolára. 

- Minden hétvégén hazautazom a fővárosból, hogy a szüleimmel és a barátaimmal találkozzak - hangsúlyozza február szépe. - Kicsi gyerekkorom óta a szombat és a vasárnap számomra szent és sérthetetlen, ezt a két napot mindig édesanyámmal és édesapámmal töltöm. Nagy a baráti társaságom, a tanulás és a munka mellett mindig szakítok rájuk időt. Imádom a telet, mert ilyenkor hódolhatok a szenvedélyemnek a síelésnek és a snowbordozásnak. Középiskolás koromban tanultam meg síelni, s két éve csatoltam először deszkát a lábamra. Azóta mindkét sportot űzöm. A barátaimmal Stájerországba járunk síelni, egy téli szezonban egy hetet biztosan kint töltünk, s amikor időnk engedi egy-egy hétvégére is elutazunk Ausztriába - tudjuk meg Anettől.

- A labdajátékok közül a röplabdát szeretem, s spinningelni is eljárok rendszeresen a barátnőimmel. Nagyon szeretek sétáni, a kutyámmal nemcsak a belvárost fedezzük fel, hanem a Normafára is sokszor elmegyünk. -

Anett szeret a legújabb trendek szerint öltözködni, a hétköznapokban farmert hord egy csinos felsővel. Amióta dolgozik elegáns ruhákat szövetnadrágot és inget  is visel. Mivel február szépe nem túl magas, ezért a magassarkú cipőket részesíti előnyben. Kozmetikába ritkán jár Anett, a bőrét otthon ápolja. Szolidan minden nap sminkeli magát, csupán a bulikba visz fel az arcára erősebb make upot.

Itt a tavasz, hamarosan a szekrénybe kerülnek a vastag pulóverek, a mindent takaró kardigánok, s előkerülnek a gardrób mélyéről a kivágott felsők, a szűk szoknyák. Minden nő álma a szép dekoltázs, a vékony comb és csípő, ezért lapunk szépségversenyének februári győztese mellemelésre és testkezelésre váltotta be nyereményét.

Dr. Hende Líviától, a Lívia Szépségszalon tulajdonosától vette át ajándékát Berta Anett. A doktornő az eljárás lényegét ismertette a szőke lánnyal.

- A beautytek eljárással  biztonságosan, gyorsan  és kényelmesen javíthatják alakjukat a nők és a férfiak. A kezelés  fájdalommentes - mondja dr. Hende Lívia. - A gép elektrolízissel működik, izomújraépítést végez és lebontja a zsírt olyan helyekről is, amelyekről tornával nem lehet eltűntetni a felesleget.  Egy kezelés 30-60 percig tart, a terület nagyságától függően. Hat-nyolc kezelésből álló kezelési ciklus tartós eredményt biztosít, s ezt követően  ajánljuk a havi egy fenntartó kezelést.  A kezelések között minimum 25 órának kell eltelnie. A mell öt-hat centimétert is emelkedhet ezután - hangsúlyozza dr. Hende Lívia

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!