Kő kövön: beletrafált a házba a téglaszállító

Épületnek ütközött egy pótkocsis teherautó kedd délelőtt a 6-os úton Kakasd belterületén, a balesetben a járművet vezető férfi súlyos sérülést szenvedett.

MTI

Dudás Zsolt, a bonyhádi rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője elmondta: a Szekszárd felől érkező teherautó eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd a ház falának és egy szomszédos épület kerítésének ütközött.

 Az ütközéstől a vályogépület fala kidőlt és eltört egy gázvezeték, a robbanásveszélyt az E.ON helyszínen lévő dolgozói perceken belül elhárították - tette hozzá.

 Közlése szerint a  térkövet szállító teherautó a baleset előtt többször áttért az út bal oldalára, feltételezés szerint a sofőr rosszul lett vagy elaludt a volánnál. A balesetben a tehergépkocsi vezetője, egy 30 éves férfi súlyosan megsérült, a helyi cigány kisebbségi önkormányzat tulajdonában lévő épületben nem tartózkodott senki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!