Kovács László: a szocialisták igazságos Magyarországot akarnak

Rába László (MSZP) országgyűlési képviselő jelölt vendégeként csütörtökön Kőszegen, majd Répcelakon tartott lakossági fórumot Kovács László, az Európai Unió volt adóügyi biztosa.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Kőszegen szinte kizárólag nyugdíjasok vettek részt a várban megrendezett fórumon. Ezen Kovács kiemelte: a szocialisták modern és igazságos Magyarországot akarnak, tovább erősíteni a demokráciát. Ezzel szemben a Jobbik erőszakot hirdet, de annál is veszélyesebb a Fidesz, amely egy erős kormányzópárttal olyan vezetésre akar berendezkedni, mint amilyen a két világháború közti Magyarországon volt.

A 2006-os őszi rendőri fellépésről elmondta: a tüntetők brutalitását jellemzi, ha több rendőr sebesül meg, mint tüntető.

Megemlítette: a Horn-kormány mennyi mindent tett a nyugdíjasokért, a Fidesz-kormány viszont sújtotta őket; a szocialista kormányok ideje alatt 700 kilométer autópálya épült, az Orbán-kormány alatt viszont csak 7.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!