Lendvai Ildikó szerint a Fidesz programja a választók arculcsapása

Az elmúlt nyolc év fejlesztéseiről beszéltek a szombathelyi szocialista politikusok azon a csütörtöki sajtótájékoztatón, amelyen Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke is részt vett.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A kampány finisében egyetlen felelős politikai erőnek sem lehet más célja, mint hogy a  választók  kellően felkészülve mehessenek a szavazóurnához. Ezt követeli az ország sorsa fogalmazott a csütörtöki sajtótájékoztatón Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke.

- Barna felhők mutatkoznak Magyarország egén. A választóknak számot kellene vetniük azzal, hogy mit jelentene az ország megítélése és jövője szempontjából, ha ezek a barna felhők besötétítenék az eget. Minden olyan párt, amely nem számol el tisztességesen azzal, hogy mit csinálna a következő négy évben, akarva-akaratlanul a Jobbik malmára hajtja a vizet - fogalmazott a szocialista párt elnöke, aki a választók arculcsapásaként értékelte azt az anyagot, amit a  Fidesz program címén eléjük tárt. Egyebek között az adócsökkentés, az euró, a gyes szavakat és az oktatási fejezetet hiányolta a Fidesz programjából.

Dr. Nemény András, az MSZP megyei elnöke, a párt  2. számú választókerületi képviselőjelöltje az iskola- és óvoda felújításokat, a Fő tér rekonstrukcióját, a főiskola egyetemmé válását, a színházalapítást emelte ki a fontosabb  eredmények közül.

Az 1. számú vasi választókerületben induló szombathelyi polgármester, dr. Ipkovich György a közúti, a vasúti, valamint a tervezett repülőtéri feljlesztések mellett a lukácsházi víztározó fontosságára hívta fel a figyelmet.

Az 5. számú választókerület szocialista jelöltje, Oroszvári Péter a körmendi buszpályaudvar felújításának jelentőségét hangsúlyozta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!