Rablási kísérlet a belvárosi pénzváltónál (frissítve)

Rablási kísérlet történt dél körül Szombathelyen, a Thököly utca egyik pénzváltójában. Az alkalmazott segélykérő kiáltására a támadó az üzletből kifutott. A nő az elkövető távozása előtt a fegyvert kiütötte a férfi kezéből.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Rablási kísérlet történt kedden fél tizenkettő után pár perccel a Thököly utcai pénzváltónál. Helyszínre érkező kollégánk egy földön heverő pisztolyt is látott a helyszínen.

Ami biztos, hogy a buszmegálló melletti Mihályi Pénzváltót próbálták meg kirabolni. Munkatársunk dél előtt pár perccel az Uránia udvar mögötti parkolóból a Király utca irányába gyanúsan viselkedő két férfit látott szaladni, az egyikük pomponos kötött sapkát viselt.

A rendőrség közleményében azt írja, hogy a pénzváltó női alkalmazottját ismeretlen tettes fegyvernek látszó tárggyal a bevétel átadására akarta kényszeríteni. Az alkalmazott segélykérő kiáltására a támadó az üzletből kifutott, majd a Külsikátoron át a Fő tér felé eltűnt. A nő az elkövető távozása előtt a fegyvert kiütötte a támadó kezéből.

Az ismeretlen elkövető személyleírása: körülbelül 170-180 cm magas, vékony testalkatú, vékony arcú férfi, akin az elkövetéskor fekete dzseki, a dzseki alól deréknál kilógó fehér pulóver, kék színű farmernadrág, kék puma cipő (fehér emblémával) és szürkéskék sapka volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!