Mit mondott Morvai Krisztina Szombathelyen?

Mintegy félezer ember előtt tartott kampányzáró nagygyűlést a szombathelyi Fő téren kedden délután a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Felszólalt Morvai Krisztina, a radikálisok államfőjelöltje is.

Peltzer Géza

Az idei országgyűlési választásokat megelőző kampány során alig-alig rendeztek komoly tömeget megmozgató nagygyűléseket a pártok a megyében. Kivétel talán csak a Jobbik: szinte minden napra jutott egy fórumuk, köztük olyanok is, amelyre megtelt egy-egy kultúrház, moziterem.

A kampányzárást a megyeszékhely főterére szervezék. A napos, de szeles, hűvös idő ellenére mintegy ötszázan jöttek el, hogy  megismerhessék a párt vasi képviselőjelöltjeit, és meghallgasság dr. Morvai Krisztinát, a párt államfőjelöltjét. Morvai Krisztina elmondta: a választások tétje az ország jövője, és ma a Jobbik ez egyetlen politikai erő ma az Magyarországon, amely a magyar emberek tényleges jogait képviseli.

A nemzeti ipar, mezőgazdaság talpra állítását és elszámoltatást ígért a választóknak. Hozzátette: utóbbitól retteg az elmúlt húsz év politikai elitje, amely félelmében indított kíméletlen lejárató kampányt a Jobbik ellen, ennek finisét  a választásokra időzítették.

A rendezvényen megjelent dr. Gaudi-Nagy Tamás igazságügyminiszter-jelölt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!