Összetörte a szauna beléptetőt egy német vendég Sárváron

Rongálás történt szombaton este a Gyógy és Wellness fürdőben. Egy német vendég szauna-belépő nélkül akarta igénybe venni ezt a szolgáltatást.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Miután nem volt beléptető karórája, összetörte a beléptető ajtó üveglapját. A német vendég utólag azt állította, hogy cselekménye nem volt szándékos, azt hitte, az ajtó így nyílik, adatait sem volt hajlandó megadni és a kárt sem térítette meg.

Ezért értesítették a rendőröket, akik igazoltatták a vendéget. A szakértők vasárnap elemezték a biztonsági kamera felvételeit, amelyeken egyértelműen látszik, hogy a vendég oldalirányból, a korláton átnyúlva több alkalommal hátrafelé rántja a forgóajtó üveglapját, amitől az összetörik. 
 
A kocsi kulcsát követelte a nőtől

Késsel fenyegetőzve akarta elvenni egy ismeretlen férfi egy nő kocsiját szombaton délután egy óra körül a Kálvária utca és a Géfin Gyula utca kereszteződésében. Követelte tőle az indítókulcsot, ám a szombathelyi nő segítségért kiabált és a kulccsal együtt elmenekült. A járőr az Ady téren elfogott és előállított egy szombathelyi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

Rendszám nélküli autóval okozott bajt

Rendszám nélküli autóval, ittasan okozott anyagi káros balesetet vasárnap délután Söpte és Szombathely között egy Nissan vezetője, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrök a Söptei úton elfogták.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!