Áprilisi szépségek: Gréta, Nóra és Zsuzsanna

Második szépségversenyünk tizedik hónapján vagyunk túl eddig kilenc hónap szépe lehet biztos abban, hogy részt vesz a döntőn.

Benkő Sándor

Lapunk második szépségversenyének tizedik hónapján vagyunk túl. Olvasóink kedden nulla órától szavazhatnak az általuk kiválasztott és legszebbnek tartott lányokra honlapunkon.

A szavazógép minden számítógépről (IP címről) 12 óránként egy voksot regisztrál függetlenül attól, hogy ezidőben hányszor kattintottak a kiválasztott lány alatti szavazógombra.

A hónap közepéig, 15-én éjfélig dönthetik el olvasóink, hogy májusban ki lesz a hónap szépe. Áprilisi jelöltjeink közül a szavazási időben leadott voksok alapján a sárvári Góczán Gréta lett a hónap szépe - olvasóinktól 1309 szavazatot kapott. A másodéves főiskolást érdekli a versenytánc és a szépségipar. Országos szépségversenyen is részt vett már 16 éves korában, és meg is nyerte azt.

Benkő Nóra 656 szavazattal lett második helyezett. A vasvári lány szintén felsőoktatási intézményben tanul, gazdasági marketinget hallgat. Szabadidejében szeret olvasni.

A harmadik helyre Németh Zsuzsannát juttatták olvasóink. A szombathelyi diáklány 377 szavazatot kapott, szeret sportolni, különösen a karatét. Ebben a hónapban összesen 3843 szavazat érkezett a lányokra.

Százas nagyságrendűt kapott még Németh Eszter, Varga Evelin, Patyi Bettina, és Gróf Johanna. Az első két helyezett részt vett a Bánya Caféban rendezett közönségtalálkozón, ahol a lányok a szavazás lezárása előtt még egyszer bemutatkozhatnak.

A májusi csoport lányainak a közönségtalálkozója június 4-én pénteken este hét órakor lesz a szombathelyi Bánya Caféban. Versenyünk lassan véget ér, de korlátozott szában még lehet jelentkezni: levélben (Szombathely Széll Kálmán u. 40) vagy e-mailben ([email protected]) lehet. Információk a vasnepe.hu/szepsegverseny oldalon találhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!