Budai Csaba második lett a sprint futamon

Budai Csaba és Bakos Dávid ismét rajthoz álltak az elmúlt hétvégén. A szombathelyi pilóta és navigátora abszolút és licensz kategóriában is második helyezést ért el.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A tavalyi szezonban versenyző szombathelyi pilóta, Budai Csaba és navigátora, Bakos Dávid ismét rajthoz álltak az elmúlt hétvégén Pécs mellett. A tavaly még Suzuki Swifttel versenyző páros idei első versenyükön Magyarbólyban, az országos Rally Sprint bajnokság Rallyebrothers kupáján, abszolút második helyezést ért el mind abszolút, mind pedig licensz kategóriában.

Az ötször 5,7 kilométeres futamot nehezítette a folyamatosan zuhogó eső, ennek ellenére sikerült az aszfalton tartani Budaiéknak a Mitsubishi Lancer EVO hatost. Az első helyen ifj. Ranga László végzett, akinek édesapja annak idején egy csapatban versenyzett Budai Csaba apjával. Kicsi a világ, a raliban is. A Budai-Bakos páros első versenye az autóval való összeszokásról is szólt, a május 15-16-ai megmérettetésen elért eredményük fényében, lehetőségek szerint az idei szezonban is versenyautóba ülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!