Halmosi Péter ismét légiósnak állna

Halmosi Péter a Premier League-ben szereplő Hull Citytől költözött a Rohonci útra az év elején, a kölcsönszerződése lejárta után a nyáron azonban egy másodosztályú csapathoz tér vissza. A Hull ugyanis kiesett.

Tóth Gábor

Halmosi Pétert a tavaszi szezonra vette kölcsön a Haladás. A Hull akkor még az angol élvonalban harcolt a bentmaradásért. Ma már tudjuk, hogy az erőfeszítéseket nem koronázta siker, két év élvonalbeli tagság után az őszt ismét a második vonalban kezdi a klub.
Az még kérdéses, hogy Halmosi Péterrel, vagy nélküle?

- Figyelemmel követtem az angol bajnokság eseményeit - tudtuk meg Halmosi Pétertől. - Különösen a Hull City teljesítményére ügyeltem, hiszen a klubhoz még 1+1 éves szerződés köt  néhány barátommal, csapattársammal tartottam a kapcsolatot. Azt tudom, hogy a Hull a hajrában, a jobb eredmény reményében edzőt cserélt, vagyis az a tréner, aki nem tartott igényt a játékomra, már nincs a klubnál. Az új edzőt nem ismerem, és azt sem tudom, hogy maradhat-e a csapat mellett a kiesés után. Az biztos, hogy  nyáron a felkészülést a Hull Citynél kezdem. Azt viszont nem tudom, hogy kellek-e nekik, esetleg van-e irántam másik érdeklődő. Ám az biztos, hogy szeretnék még néhány szezont légiósként játszani. Akár az angol második vonalban  hiszen pontosan tudom, hogy milyen erős az a pontvadászat. Az idén világbajnokságot rendeznek, ilyenkor mindig lelassul a játékosmozgás, csak a torna után indul be. Augusztus végéig van nyitva a nemzetközi átigazolási szezon, szerintem az én sorsom is valamikor akkor dől el. Az ügyemet egyébként a menedzserem intézi.

- Ugyanakkor most még a közeli jövőm sem foglalkoztat, kizárólag a Haladás érdekel -  folytatta Halmosi Péter. - A hetedik helyet mindenképpen szeretnénk megcsípni, de én halványan még a hatodik pozícióban is bízom. Szerintem jó döntés volt hazajönni a tavaszra. Rendszeresen játszom, jó csapatba kerültem, jönnek az eredmények. Igaz, van némi hiányérzetem a formámat tekintve, hiszen hiányoznak tőlem a gólok, a gólpasszok, a látványos játék. Ám jobbára belső, védekező középpályást játszom. Azt teszem, amivel az edzőm megbíz, ami a leghasznosabb a csapatnak. Róth Antal is azzal biztat, hogy a szürkébb játékom ellenére is fontos eleme vagyok a Haladásnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!