Remekól sikerült kistérségi sportnap Sárváron

Jól sikerült sportnapot rendezett a Sárvár és Kistérsége Többcélú Kistérségi Társulás a vasi fürdővárosban.

Gergácz Zoltán

Hagyományteremtő szándékkal első ízben rendezték meg a kistérségi sportnapot Sárváron. A verseny célja a szabadidő hasznos eltöltésének az elősegítése volt a kistérségi társulás területén, valamint az ifjúsági és a felnőtt lakosság körében a sportolás népszerűsítése. A női és férfi kispályás labdarúgócsapatok a Sárvár FC sporttelepén vetélkedtek. Az 15 fős együttesek 2x15 perces mérkőzéseken mérték össze tudásukat. A a tekének a Kék Golyó tekéző adott otthont, itt négy fős amatőr gárdák mérték össze tudásukat 40 vegyes gurításban. A pétanque versenyt a Várparkban rendezték meg. Sem a létszámra, sem a hangulatra nem lehetett panasz.

Eredmények. Kispályás labdarúgás, női: 1. Nárai, 2. Vasegerszeg. Gólkirálynő: Czetter Andrea (Nárai). Férfi: 1. Csirkefogók, 2. VAMOS, 3. Vashosszúfalu, 4. Gérce. Gólkirály: Bertha Balázs (Csirkefogók). Pétanque, duplett, ifjúsági: 1. Puklér Bálint, Puklér Gergő (Sárvár SC), 2. Tóth Kristóf, Varga Roland (Sárvár SC), 3. Kovács Júlia, Gróf Nikoletta, Tóth Leila (Szombathely, Sárvár SC), 4. Kovács Dániel, Pintér Bence (Szombathely). Felnőtt: 1. Szöllősi Jánosné, Szöllősi Tímea (Sárvár), 2. Asbóth Ádám, Berta Ádám (Sárvár SC), 3. Asbóth László, Szakos Adrián (Sárvár SC), 4. Hegyi András, Savanyú Ferenc (Sárvár Pétanque Club). Teke, csapat: 1. Sitke, 2. Csirkefogók, 3. Pegazus-Bükfürdő Zrt., 4. Rita Tekéző Rábapaty. Egyéni: 1. Németh József (Vasegerszeg), 2. Gaál László (Rita Tekéző), 3. Dugovics József (Csirkefogók). A legjobb női versenyző Soósné Lempeg Gabriella (Pegazus-Bükfürdő Zrt.) lett.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!