Június szépe, Osztrosits Katalin végleges szőrtelenítésre váltja be a nyereményét

Végleges szőrtelenítésre váltotta be az ötvenezer forint értékű ajándékutalványát lapunk szépségversenyének június nyertese, a toronyi Osztrosits Katalin.

Bajdó Bettina

Június szépe, Osztrosits Katalin kedd délután vette át nyereményét a Lívia Szépségszalonban. A fiatal lány úgy döntött, hogy végleges szőrtelenítésre váltja be ajándékutalványát. A 21 éves toronyi lány, aki szerdán ünnepli születésnapját,  idén végzett a Teleki Blanka szakképző iskolában, ahol két évvel ezelőtt érettségizett, ruhaipari technikus minősítést szerzett. A fiatal lány a tanulás mellett modellkedik is. 

A nyarat pihenéssel és nyaralással töltöm meséli június szépe, s úgy döntöttem, hogy szeptembertől továbbtanulok a kereskedelmi szakközépiskolában, emellett pedig a nyelvtudásomat is tökéletesíteni szeretném. Hétközben egyébként Ausztriában dolgozom, így a német nyelvet is gyakorolni tudom, s régóta foglalkozom modellkedéssel. Szeretek kutyát sétáltatni és lovagolni.

A fiatal lány elárulja, hogy hétközben indulás előtt általában fél órát tölt a fürdőszobában, ritkán sminkeli magát, de szempillaspirál nélkül nem szívesen lép ki az utcára. A bőrére mindig odafigyel, havonta jár kozmetikushoz, s sokat foglalkozik a hajával is. S mivel itt a nyár, ő pedig kedveli a rövid szoknyákat, fontos, hogy szép, sima legyen a lába, ezért választotta a végleges szőrtelenítést.

Dr. Hende Lívia, a szombathelyi Lívia Szépségszalon tulajdonosa elmondta, hogy a végleges szőrtelenítést krémmel végzik, s ez egy teljesen fájdalommentes eljárás. Az enzim alapú szőrtelenítő eljárás a nem kívánt szőrzetet véglegesen eltávolítja. Előnye, hogy minden bőrtípusra és szőrszínre egyaránt alkalmazható, valamint kíméletes, hatékony szőrtelenítési módszer mellékhatások nélkül.

A tulajdonos hozzátette, hogy a kezelés előtt gyantáztatni kell a kezelni kívánt felületet, majd ezt kell bekenni a krémmel. Az eljárás rövid ideig tart, nem kellemetlen, s nem fájdalmas. A kezelést pedig nemcsak nők, hanem férfiak és gyerekek is kérhetik. S nyáron, ami a fő szempont, a szolárium és a napozás sem akadálya az eredményes kezelésnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!