Katapultbaleset: Jobban van a lezuhant férfi

Több műtéten túl van már az a fiatalember, aki kiesett a katapultból több mint egy héttel ezelőtt a Hegyalja Fesztiválon. A huszonegy éves férfi állapota a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház sajtófőnökének elmondása szerint kielégítő.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

"Az életveszélyesen megsérült, végtagtörést és arckoponya-sérülést szenvedett férfin a múlt héten kar- és lábműtéteket végeztek el. Eltört a fiatalember arccsontja is, de az orvosok szerint valószínűleg nem lesz szüksége arckorrekciós műtétre, mert a törött csont nem mozdult el" - mondta a sajtófőnök. Vitkai Éva hozzátette, hogy a sérült felépülése csak idő kérdése, s már túl van az életveszélyen, állapota kielégítő.
   
A férfi a rakamaz-tokaji fesztiválon - eddig ismeretlen körülmények között - július 16-án este esett ki a katapult nevű játékból, amely egy állványról, gumikötél segítségével lövi a magasba a kettős ülésben biztonsági hevederrel rögzített embereket.
   
A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával indított nyomozást az ügyben, s jelenleg is vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!