A belső sávban kereket cserélő román autó okozott súlyos balesetet az M5-ösön

A belső sávban cserélt kereket a román rendszámú autó, hogy elkerülje az ütközést, a vadhálót keresztül szakítva az árokban landolt a macedónokat szállító osztrák kocsi az M5-ös autópályán.

MTI

Feloldották a forgalomkorlátozást annak a két balesetnek a helyszíne közelében, amelyek az M5-ös autópálya lajosmizsei lehajtójánál történtek hétfőn kora reggel a Budapest felé vezető oldalon - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Nyíkos Tamás elmondta, hogy az autópálya 67-es kilométerszelvényénél történt balesetek miatt elrendelt útlezárást és forgalomterelést 9 óra előtt megszüntette a rendőrség.
   
A szemtanúktól származó értesülést megerősítve jelezte: az úttestről a vadhálót átszakítva lehajtó, majd árokba borult személygépkocsi a belső sávban kereket cserélő, román rendszámú autó miatt szenvedett balesetet. Az osztrák rendszámú járműben három macedón állampolgár - két férfi és egy nő - utazott. A kiérkező mentők a két férfit könnyű sérülésekkel, a nőt felkarcsonttöréssel szállították kórházba.
   
A közelben történt másik karambolban egy kínai nő szenvedett nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket, miután autójával egy furgonnak ütközött - tette hozzá a sajtószóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!