Hat munkatársát bocsátotta el a Magyar Televízió

A Magyar Televízió (MTV) kedden hat munkatársának mondott fel - erősítette meg Kert Attila, a televízió kommunikációs osztályának vezetője az Index értesülését.

MTI

Kert Attila az MTI-nek nyilatkozva nem kívánt neveket említeni, ugyanakkor nem cáfolta a hírportál azon információit, hogy a jövőben nem számítanak Molnár János, a Panoráma főszerkesztője, Madarász Gábor, a reggeli és éjszakai Híradó egyik szerkesztője, valamint Horváth Csaba, az esti Híradó egyik napi szerkesztője, továbbá Novák András, a Híradó riportere, illetve Somos András és Bánhídi Emese, az Este riportereinek munkájára.
   
A televízió kommunikációs osztályának vezetője szerint az elbocsátásokra a "rendkívül nehéz pénzügyi helyzet miatt szükséges racionalizáció" miatt volt szükség.
   
Hozzátette: a főszerkesztőség munkájának jelenlegi átszervezésével valószínűleg nem lesz szükség további alkalmazottak elbocsátására.
   
Kert Attila megerősítette, hogy Mészáros Antónia a jövőben nem vezetheti tovább az Este című politikai műsort, helyette más - általa választott - műsorban folytathatja a munkáját. Az MTV osztályvezetője azt is megjegyezte, hogy egyelőre még az sem dőlt el, hogy Bombera Krisztina megtartja-e a Híradó műsorvezetői székét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!