Július szépe, Bauer Mária kémiai mélyhámlasztásra váltotta be utalványát

Kémiai mélyhámlasztásra váltotta be az ötvenezer forint értékű ajándékutalványát a Lívia Szépségszalonban lapunk szépségversenyének júliusi nyertese, Bauer Mária Viktória.

Bajdó Bettina

Az internetes szavazás alapján olvasóink július szépének a körmendi Bauer Mária Viktóriát választották. A fiatal lány elárulta, hogy vonakodott a szépségversenytől, rokonai, barátai inspirálására adta be a derekát és a jelentkezési lapot, de az eredménynek nagyon örült. A szépségnek munkával telt a nyara, s csak kevés szabadideje jutott a családjára és a barátaira. Elmondta azt is, ha teheti, akkor pihenéssel tölti a szabad óráit, s próbál minél többet foglalkozni a kutyájával és a macskájával.

- Mindig a kedvemtől függ, hogy éppen milyen ruhába bújok reggel, de mindig szeretem hangsúlyozni a nőiességem - osztja meg velünk titkait a fiatal lány. - Reggel fél órát töltök a fürdőben szépítkezéssel, majd jó fél órát még az öltözködéssel. Minden nap sminkelem magam, alapozó nélkül nem szívesen lépek ki az utcára. Az arcom fakó színű, s szeretem elfedni az apróbb hibákat. -

Dr. Hende Lívia, a szépségszalon tulajdonosa elmondta, hogy az idők kezdet óta vágynak a nők a fiatal ragyogó bőrre. Minden korban voltak női praktikák, hogy ragyogóvá varázsolják a gyengébbik nem képviselői a bőrüket. Az ókori Egyiptomban tejben fürödtek, a francia forradalom idején az udvarhölgyek pedig érett borban mártóztak meg. Emellett ismerték a gyümölcsök és más ételek jótékony hatását is. Ezek azonban valójában az alfa-hidroxid savak, amelyek a bőrt egészségessé, fiatalosan ragyogóvá, puhává varázsolják. Csak az 1970-es években igazolták tudományosan is az AHA-k hatékonyságát.

- Az idő múlásával a bőr hámsejtjeinek leválása lelassul, így a bőr szürkévé és egyenetlenné válik - emelte ki a szépségszalon tulajdonosa.  Az AHA és PHA természetes savak a normál leválási folyamatot serkentik, így egészségesebb, simább, tisztább és ragyogóbb bőr keletkezik. A természetes savak feloldják a ragasztószerű anyagot, ami összetapasztja az elhalt hámsejteket, s leválasztják az elhalt hámsejteket, felfedve az egészséges, hidratált, ragyogó bőrt.

A kezelések után puhább, simább és tisztább bőrt kaphatunk. Az AHA és PHA hámlasztás kémiai jellegű, amely a bőrsejtek összetapadását egy mélyebb szinten éri el, ezért eredményesebb eljárás, mint a fizikai hámlasztások. 
Lapunk szépségversenyének júliusi nyertese Bauer Mária Viktória csütörtökön vette át nyereményét a Lívia Szépségszalonban.

A kémiai mélyhámlasztás mindenkinek ajánlott, de főleg azoknak, akinek a bőre tompa, fénytelen a stressztől, a fáradtságtól, a cigarettától vagy a túl sok napsugárzástól. Azok, aki ezekbe a kategóriákba tartoznak,  eredményesen használhatják a kezeléseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!